Aktiviteter

Hos os vil vi rigtig gerne lave aktiviteter. Vi ser aktiviteter som en sjov og hyggelig måde at være sammen på og som noget, der giver os gode oplevelser.

Hvad kan vi så tilbyde? 

Vi har et træningsrum med udemærket udstyr, boldbane med kunstgræs, bordtennis- og poolbord, dart og forskellige brætspil. Vi har også hurtigt internet. Så er du gamer, eller streamer du musik eller film fx via Spotify eller Netflix er det muligt her.

Derudover har vi forskellige temaaftner, hvor vi nogle gange har inviteret familien til hygge. Fx har der været klippe/klistre dag omkring jul, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er kommet til gløgg og æbleskiver.

Onsdag og lørdag er aktivitetsdage. Onsdag er ”lille” aktivitetsdag, hvor vi sammen laver en aktivitet, som fx en spille/hyggeaften i huset, en fodboldturnering eller andet. Lørdag er så lidt større aktivitetsdag, hvor I får mulighed for at gøre ting, som at køre go-cart, tage i biografen, eller på netcafé. Det er noget I finder ud af sammen.

Når du bor her, er der også nogle pligter. Du vil fx få en maddag hver anden uge, hvor du sammen med en pædagog står for aftensmaden. Har du ønske om at lave mad hver uge, er det også muligt. Du behøver ikke at kunne lave mad, da det er noget, du laver sammen med en pædagog.